joi, 13 ianuarie 2011

Momentul zero pentru șantajul de presă

Vin alegerile şi veţi vedea cum o sumedenie de "verticali" apelează la ghioaga lui Ghiocel Asimionesei pentru a-şi păta colegii de partid sau contracandidaţii. De fiecare dată când vedeți înjurături în BZI la adresa unora sau altora căutați explicaţia printre "colegii" lor de partid, abia apoi la adversarii politici.

Acestor oameni le transmit încă o dată că impactul BZI asupra populaţiei (nu asupra instituțiilor șantajabile politic ori altfel) e neglijabil, mai ales când ţinta atacurilor sunt cetăţeni onorabili. Le reamintesc şi faptul că aproape toţi cei ce s-au folosit de maşina de împrăştiat lături numită BZI au sfârşit acoperiţi şi ei de mizerii, indiferent câţi bani i-au dat lui Ghiocel. Ştiţi principiul mafiot: dacă ai apucat să cotizezi şi la un moment dat nu mai ai sau nu mai vrei să dai eşti lichidat.Este un moment în care se văd caracterele. Până acum foarte puţini oameni au avut curajul, apoi consecvenţa, de a respinge şi condamna presa mizerabilă tip BZI: Anghel Stanciu, Dănuț Prisecariu, Relu Fenechiu, Constantin Comănescu și alți câțiva. Pot să mă laud că fac și eu parte din această categorie selectă, având deja la activ 10 procese câștigate împotriva lui Ghiocel Asimionesei (mulţumesc avocatului Lucian Arnăutu, cel care l-a bătut pe Ghiocel aşa cum merita şantajistul). E dovada că se poate trăi demn.Este deci momentul ca tot mai mulți decidenți ai Iașului, în special politicieni, să se delimiteze de cancerul de presă numit BZI. Iar cine nu o va face trebuie arătat cu degetul de toți. Pentru început anunț că TopIasi va întocmi o listă neagră a șantajabililor și delatorilor care apelează la mizeria tip BZI, listă care va fi afișată zilnic pe site pe toată perioada campaniei electorale.
Ar fi extraordinar ca acest demers să fie preluat și de alte canale media mult mai influente. Haideți să salubrizăm noi peisajul public dacă nu o fac, încă, magistrații.Aurel DOBAȘU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu