miercuri, 12 ianuarie 2011

BZI îl șantajează pe cel mai mare sponsor al său?

Singurul ziar din Moldova condamnat de judecători pentru șantaj prin presă nu renunță la apucăturile care i-au adus cea mai proastă reputație posibilă. Mai nou BZI s-a apucat să demoleze afaceri ale celui mai mare sponsor al său, e vorba de Iulian Dascălu (acesta plătea anul trecut 180 de milioane lei vechi pe lună plus TVA drept taxă de protecție către Ghiocel Asimionesei).
În deschiderea ediției de sâmbătă 5 octombrie BZI acuză vehement organizarea la PALAS a "celui mai scump chef organizat vreodată la Iaşi". Şi dă-i cu imagini de la hotelul din cadrul PALAS, dă-i cu nume de afacerişti "ticăloşi", dă-i cu rafale de acuzaţii, adică tot repertoriul penal al BZI.
"Articolul" de sâmbătă vine la scurt timp după ce tot BZI sărise cu bocancii pe supermarketul din cadrul PALAS iar ceva mai devreme pe locul de joacă din cadrul amintitului complex imobiliar. 
Iată deci eficienţa "publicităţii" la BZI. Şi, reamintim, Iulian Dascălu plătea anul trecut 180 de milioane lei vechi pe lună plus TVA drept taxă de protecție către Ghiocel Asimionesei).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu