duminică, 30 ianuarie 2011

Fenechiu cere 100.000 de euro despăgubiri de la Asimnionesei pe motiv că a divorţat din cauza şantajistului de presă


Şeful PNL Iaşi, Relu Fenechiu, nu a cedat presiunilor pe care le tot face patronul BZI, Ghiocel Asimionesei, şi explicat judecătoarelor de la Curtea de Apel CLuj de ce a solicitat ziariştilor şantajişti despăgubiri morale în valoare de 100.000 de euro:
din cauza atacurilor mincinoase din BZI el a divorţat, a pierdut alegerile locale din 2004 şi a avut probleme cu afacerile imobiliare. 

Fenechiu susţine că fosta soţie nu ar mai fi rezistat presiunilor mediatice şi a plecat. Chiar şi actuala soţie, după ce a descoperit pe internet câte s-au scris despre el, a refuzat să-l mai vadă o perioadă. Apoi a ratat "la câteva sutimi" să acceadă în turul al doilea al alegerilor pentru funcţia de primar în municipiul Iaşi, în anul 2004. “Dacă nu ar fi avut loc campania de presă potrivnică, aş fi ajuns cel puţin ministru”, a spus Fenechiu.
Curioasă, judecătoarea Ioana Morar, cea care l-a arestat pe fostul primar Sorin Apostu în urmă cu un an, s-a interesat dacă politicianul ar fi preferat funcţia de ministru al Economiei, sau pe cea de ministru al Justiţiei, dar Fenechiu s-a abţinut să facă precizările necesare.
Încurajate de Fenechiu, alte victime ale practicilor mizerabile ale BZI - ex: Constantin Şorănescu - au povestit judecătorilor ce au păţit cu şantajiştii de presă: Asimionesei şi Tocan (fostul director al ziarului de şantaj) au cerut bani, promiţând în schimb imunitate la dezvăluiri de presă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu