luni, 3 ianuarie 2011

Ei sunt USL-iştii care îi dau bani celui ce-i înjură îngrozitor pe Fenechiu şi Nichita

Deși se dau șefii incontestabili ai USL-ului local Relu Fenechiu și Gheorghe Nichita pierd serios din autoritate în faţa subalternilor.
O arată faptul că tot mai mulţi membri ai PNL sau PSD cotizează pe faţă la buzunarul celui care le porcăie şefii ca la uşa cortulului.

Spre exemplu, vineri BZI (singurul ziar din Moldova acuzat de DNA ca practicând şantajul prin presă) a sărit în stilu-i inconfundabil asupra lui Fenechiu (vezi foto BZI). În aceeaşi ediţie de "ziar" trona însă o reclamă lăbârţată a candidatului PNL pentru Senat pe colegiul Tătăraşi, Marin Burlea, şi a candidatului PSD pentru Camera Deputaţilor pe acelaşi colegiu, Sorin Iacoban.
Evident, Burlea știe foarte bine care sunt raporturile dintre BZI și Relu Fenechiu (de-a lungul timpului "ziarul" amintit a scris ba că Fenechiu a omorât un copil într-un accident rutier, ba că e homosexual, ba că riscă în mod conştient viaţa a zeci de oameni vânzându-le case într-o zonă în care sunt alunecări de teren și multe multe alte asemenea mizerii stil BZI). Cu toate acestea Burlea bagă bani în buzunarul lui Ghiocel Asimionesei. I-o fi plăcând cum e "tratat" şeful său de partid, Relu Fenechiu.
Acelaşi comportament sfidător l-a abordat şi PSD-istul Sorin Iacoban. Deşi preşedintele PSD Iaşi, Gheorghe Nichita e făcut albie de porci de către BZI Iacoban cotizează şi el la buzunarul lui Ghiocel. Poate e chiar o răsplată pentru dejecţiile vărsate în capul lui Nichita.
De parcă nu e suficientă sfidarea, alţi PSD-işti sau liberali se grăbesc şi ei să de-a bani oficial celor care le bălăcăresc şefii: Cătălin Ivan, Constantin Adăscăliţei şi Costel Alexe s-au grăbit să fie printre primii care cotizezaă la o pretinsă campanie umanitară a BZI. Experienţa anilor trecuţi arată că înaintea fiecărui Crăciun BZI strânge bani în scop umanitar, sub pretextul că va face cadouri copiilor necăjiţi, dar majoritatea banilor s-au dus pe produse livrate de firmele lui Ghiocel sau a apropiaţilor săi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu