vineri, 28 ianuarie 2011

Iată dovada că ziarul de şantaj ocupă ilegal de 10 luni sediul din Copou


Pe 3 octombrie 2011 Curtea de Apel Iaşi pronunţa o sentinţă definitivă şi irevocabilă conform căreia ziarul de şantaj - Bună Ziua Iaşi - era obligat să părăsească imobilul pe care-l ocupa în Copou dar care aparţinea Consiliului Judeţean. Deşi sentinţa spune clar că "SC Delta Press Investment (editorul BZI - n.n.) este obligat să elibereze imobilul situat în Iaşi str. COdrescu nr. 6", acest lucru nu s-a întâmplat nici până acum.
Simirad laş, Adomniţei demn
În momentul în care a fost pronunţată sentinţa şef la CJ era Constantin Simirad. Deşi porcăit de BZI ani buni în cel mai pur stil Asimionesei - "scrof", "godac", "obsedat sexual", "mârlan" ş.a. - Simirad s-a făcut că "plouă" şi n-a mişcat un deget pentru a recupera în favoarea ieşenilor clădirea pe care o ocupa ziar desemnat oficial de procurori ca fiind unul "de şantaj".
În iunie 2012 a venit un nou şef la CJ, Cristian Adomniţei, iar de-atunci a început să se macine altă făină. Aceasta şi pentru că patronul BZI, Ghiocel Asimionesei, a avut grijă să-şi "betoneze" relaţia cu Adomniţei, punându-şi slugile de la "ziar" să scrie că "Aretărdiţei" e mare consumator de alcool şi "bea până cade sub masă iar ţăranii se pişă pe capul lui".
Nici un executor judecătoresc nu a vrut să se bage în această poveste
Din momentul în care Adomniţei a intrat efectiv în funcţie printre primele sale decizii a fost recuperarea clădirii din Copou ocupată ilegal de ziarul de şantaj. Numai că de la bun început evacuarea a fost cu probleme.
Atât de mare e frica unora faţă de lăturile vărsate zilnic dinspre cloaca lui Asimionesei încât mai toţi executorii judecătoreşti contactaţi de CJ au refuzat să pună în aplicare decizia instanţei. Surse din CJ au precizat însă că s-a găsit totuşi un curajos căruia să nu-i pese de mizeriile tip BZI şi să aplice legea.
Ca atare de două luni Ghiocel e disperat să-şi caute un nou sediu pentru ziarul de şantaj, având semnale certe că la începutul lunii septembrie BZI va fi aruncat în stradă de CJ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu