miercuri, 12 ianuarie 2011

Şantajiştii de la BZI caută iar nod în papură şefilor Aeroportului

La puţin timp după ce directorul Aeroportului Iasi, Marius Bodea i-a dat în judecată pe doi reporteri de la Bună Ziua Iaşi, motivul fiind "articole" defăimătoare la adresa sa publicate de aceştia, a venit rândul ziarului de şantaj să contraatace.
La începutul acestei săptămâni, redactorul şef adjunct Florin Briaur a stabilit o premieră la Tribunalul Iaşi, depunând nici mai mult nici mai puţin decât 15 cereri prin care solicită instanţei să oblige Aeroportul la comunicarea de informaţii de interes public.
Procesele vin în urma refuzului instituţiei de a face acest lucru. Rămâne de văzut dacă cei de la BZI au respectat toate procedurile din legea invocate, inclusiv reclamaţia administrativă, în caz contrar dosarele urmând fi respinse. În al doilea rând, Briaur apare ca parte în proces ca persoană fizică, fără a avea alături, ca reclamant, vreo firmă care administrează publicaţia. În cazul în care cererile adresate Aeroportului au antetul şi ştampila BZI, acesta ar fi alt motiv de respingere. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu