sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Ghiocel Asimionesei dezvăluie, din prostie, că hotelul fanion al PALAS-ului este în întârziere


În dorinţa de a-l ataca pe Relu Fenechiu, BZI îi face un mare deserviciu principalului său sponsor - Iulian Dascălu. Ziarul indicat de procurorii DNA ca ocupându-se cu şantajul a găsit un mic afacerist dependent de comenzi de la firmele lui Fenechiu şi care e dispus să vorbească despre asta. Bucuroşi că au descoperit un astfel de "turnător", şantajiştii de presă au înregistrat tot ce au spus şi apoi, fără să se mai gândească au publicat povestea.
Au omis însă să taie paragraful în care afaceristul turnător dezvăluia că hotelul fanion ridicat la PALAS are o întârziere consistentă deoarece o echipă de circa 30 de muncitori, specializată pe lucrări în rigips, a plecat deoarece erau neplătiţi. (Vedeţi detaliiAICI).

NU e prima oară când prostia lui Ghiocel îl afectează pe Dascălu
BZI are la activ mai multe astfel de gafe prin care a afectat, din prostie, afacerile lui Iulian Dascălu. Legendare rămân minciunile despre "suprascrierea de 1200 de cereri pentru apartamentele de la PALAS", în condiţiile în care în realitate nu s-au cumpărat nici 40 de apartamente acolo, sau calificarea lui Iulian Dascălu drept "regele ţeparilor" (e drept că titlul a venit indirect, în contul atacurilor BZI la adresa lui Dănuţ Prisecariu, cel acuzat că e "ţepar" deoarece nu finalizezaă o clădire într-o zonă semicentrală a Botoşaniului, atac venit tocmai în perioada în care în plin centrul Iaşului Dascălu abandonase mai multe clădiri)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu