vineri, 28 ianuarie 2011

VIDEO: Patronul santajist de la BZI, scos din sediu de politisti


Patronul ziarului de santaj "Buna Ziua Iasi", scos din sediu cu politistii. Ghiocel Asimionesei are datorii de peste 730.000 de lei la Consiliul Judetean pentru sediul de pe Codrescu 6 in care isi desfasoara activitatea. Desi a fost somat si de executorul judecatoresc sa paraseasca imobilul, Asimionesei a refuzat sa o plece. In aceste conditii, autoritatile au o singura solutie: sa-l scoata din spatiu cu politistii.
Patronul santajist nu are de gand sa paraseasca sediul in care isi desfasoara activitatea. Si asta in ciuda faptului ca magistratii Curtii de Apel au decis inca din octombrie 2011 ca el trebuie sa plece din imobil. Pana pe 13 august, Consiliul Judetean, care este proprietarul cladirii din Codrescu 6, n-a putut decat sa-si notifice chiriasul sa elibereze spatiul. Prima scrisoare trimisa lui Asimionesei s-a intors pentru ca destinatarul lipsea de la domiciliu. Au urmat alte notificari, iar in cele din urma Consiliul Judetean a apelat la executorul judecatoresc, imediat ce s-a obtinut incuviintarea Judecatoriei pentru executarea deciziei de eliberare a spatiului.
Marius Parciu, purtator de cuvant CJ Iasi: Consiliul Judetean a trimis notificari la sediul firmei, nu s-a raspuns in prima faza, ulterior am trimis o noua notificare, fiind aceeasi situatie am fost siliti sa apelam la un executor judecatoresc. Prima actiune a acestuia a avut loc pe data de 13 august anul si curent si reprezentantii Delta Press au solicitat un termen mai lung de timp pentru a evacua acel spatiu .
ordin de evacuare BZI 1Patronul Delta Press Investment, care editeaza ziarul de santaj "Buna Ziua Iasi", a cerut sa mai fie lasat in actualul sediul inca 7-8 luni, fara sa-i pese ca are datorii uriase la Consiliul Judetean. Conducerea institutiei afirma insa ca nu va tine cont de aceasta solicitare.
Marius Parciu, purtator de cuvant CJ Iasi: Executorul ii va solicita din nou acestei firme sa elibereze spatiul in cel mai scurt timp. In caz contrar, este posibil sa vina si cu Politia la sediul firmei. Firma are datorii de circa 731.000 de lei, avem un litigiu cu aceasta firma si in cel mai scurt timp ii vom recupera .
Urmatorul termen in procesul prin care Consiliul Judetean incearca sa-si recupereze banii va avea loc pe 11 octombrie, la Judecatoria Iasi.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu