miercuri, 12 ianuarie 2011

Cel mai bun salariu "la negru" la ziarul de şantaj

Șantajistul de presă, Ghiocel Asimionesei, își plătește principalul "gâde" cu circa 2000 de lei pe lună. Suma este recunoscută de soţia sinistrului Constantin Mazilu. Evident salariul este "la negru" deoarece Asimionesei fraudează în voia cea bună Fiscul fără ca vreo autoritate în domeniu să se autosesizeze.
Convinsă probabil că nimic nu i se mai poate întâmpla şantajistului, Corina Mazilu a scris într-o declaraţie de avere depusă înainte să plece din postul de consilier la Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, că ea avea acolo un venit de circa 1.000 de lei lunar iar principala slugă a lui Asimionesei lua 2.000 de lei lunar. Numai că banii nu apar în nici un document oficial al Fiscului ori ITM-ului, aspect soldat în 2010 cu o plângere penală pe numele Violetei Asimionesei, patroana din acte a BZI.
După trei ani de tergiversări judecătorii au admis că legea a fost încălcată. Dar, pentru că soția șantajistului Ghiocel a achitat de voie, de nevoie, prejudiciul, magistrații au decis să nu o condamne la închisoare pe Violeta Asimionesei ci doar să o amendeze. Sentința nu e definitivă ea putând fi atacată.
(I.C.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu