luni, 25 ianuarie 2010

Un bogătaş bucureştean a pus în genunchi clanul şantajiştilor de la BZI

Violeta şi Claudiu Florin Asimionesei, precum şi firma Global Impex Distribution, care a administrat publicaţia Bună Ziua Iaşi la un moment dat, trebuie să achite daune morale de 5.000 de lei lui Liviu Tudor, un om de afaceri din Bucureşti care deţine site-ul reportervirtual.ro.
Decizia a fost luată recent de o instanţă din Bucureşti, judecătorul obligând, de asemenea, retragerea articolului defăimător de pe website-ul www.bzi.ro intitulat „Klaus Iohannis, în cârdăşie cu Liviu Tudor, unul dintre devalizatorii Bancorex”. Motivul: a fost constatat „caracterul ilicit al faptei pârâţilor şi îi obligă să înceteze încălcarea drepturilor nepatrimoniale ale reclamantului”. Şi cheltuielile de judecată le vor plăti tot Asimionesei: 10.200 lei. Sentinţa poate fi atacată cu apel.
Culmea, articolul incriminat era o preluare de pe site-ul Romania TV, din noiembrie 2014, perioadă în care patronul acestei televiziuni, Sebastian Ghiţă, îl discredita în toate felurile pe candidatul la preşedinţie, Klaus Iohannis. Iată cum era preluarea bzi.ro:
„Liviu Tudor, acuzat ca ar fi luat credite in valoare de 8,4 milioane de dolari de la defuncta Bancorex, bani pe care nu i-a mai returnat, s-a pus la dispozitia lui Klaus Iohannis.
Potrivit unor informatii aparute in presa, Tudor l-a invitat pe Iohannis la o intalnire in complexul West Gate, acolo unde isi are sediul si site-ul pe care acesta il controleaza, Reporter Virtual.
La intalnire ar mai fi fost prezenti Cornel Nistorescu, director al ziarului Cotidianul, si jurnalistul Laurentiu Ciocazanu.
Citeste mai multe pe rtv.net”. (I.C.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu