joi, 13 ianuarie 2011

"Ghiocel personal coordonează şantajul la BZI", recunoaşte un fost redactor şef al ziarului de şantaj

TELE M a difuzat miercuri seară o emisiune în care s-au făcut dezvăluiri bombă despre ziarul de şantaj, Bună Ziua Iaşi. Fostul redactor şef al BZI, Tudor Leahu, a povestit nonşalant cum se năşteau atacurile mizerabile la adresa a sute de somităţi ieşene.
"Jurnaliştii erau chemaţi în birou la Ghiocel şi li se dădeau dosare, cerându-li-se expres să «îi execute» pe cei din dosare. Cine refuza să se conformeze comenzilor putea pleca acasă. Pur şi simplu lăsa cheile pe masă şi pleca imediat. Ghiocel şi Violeta Asimionesei sunt capii răutăţilor", a spus Tudor Leahu. El a admis că zeci de firme s-au lăsat şantajate de BZI şi "nici măcar nu vor să apară cu reclame în ziar. Plătesc şi nu vor nimic în schimb, vor doar să fie lăsaţi în pace".
Intervievat în direct, prin telefon, patronul BZI a pretins că el de fapt nu are nici o legătură cu ziarul de şantaj şi că el nu răspunde pentru ce publică BZI pentru că este o persoană onorabilă. Imediat, moderatorul TELEM, Călin Ciubotari, i-a reproşat: "Uitaţi, BZI scrie azi că «cineva îi face o felaţie lui Ciquita». Și dvs vorbiți de onoare?". "Băi, lăsaţi vrăjelile astea", a răspuns singurul patron de media din Iaşi condamnat la închisoare pentru şantaj prin presă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu