luni, 10 ianuarie 2011

Informatii false la adresa UMF in publicatia BZI



In urma articolului publicat sambata 28.04.2012 in paginile cotidianului "Buna Ziua Iasi" sub titlul "Femeia care a provocat cutremurul de la UMF, anihilata de Finante", sub semnatura domnului Catalin Boacna, Universitatea a solicitat cotidianului, prin adresa scrisa comunicata prin fax pe data de 03.05.2012 si prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, sa publice dezmintirea formulata de catre Universitate, intrucat articolul respectiv prezenta o situatie total nereala in partea ce privea colaborarile, contractele presupus incheiate cu Universitatea.

Motivat de faptul ca publicatia "Buna Ziua Iasi" si-a manifestat tacit refuzul de a ne publica dezmintirea, avem solicitarea de a ne sprijini demersul in demonstrarea scrierii unor articole intentionat mincinoase si denigratoare la adresa institutiei noastre, fara respectarea principiilor deontologiei profesiei jurnalistice si sa publicati in paginile cotidianului dvs. punctul de vedere al Universitatii, cu urmatorul continut:

"Prin articolul intitulat "Femeia care a provocat cutremurul de la UMF, anihilata de Finante" publicat in ziarul Buna Ziua Iasi in data de 28.04.2012, s-a afirmat ca "Firma Econgres afost abonata ani de zile la banii de la UMF Iasi. (...) Societatea Econgres SRL a fost infiintata in 2003. Avand in vedere calitatea lui Ciureanu la UMF Iasi, majoritatea evenimentelor din lumea medicala ieseana au fost organizate de firma in cauza, prin contracte semnate cu institutia de invatamant superior, bineinteles contra unor sume consistente".

Universitatea face publica informatia ca nu au existat si nu exista in derulare niciun fel de relatii contractuale intre aceasta institutie de invatamant superior si firma amintita in textul articolului, precum nici cu vreo alta societate la care dl. Adrian Ioan Ciureanu sau dna. Sorina Livia Margineanu detin calitatea de asociati/administratori/actionari.

Motivat de refuzul cotidianului Buna Ziua Iasi de a publica punctul de vedere al Universitatii, precum si motivat de publicarea, in numeroase randuri, de informatii false si care prezinta un caracter tendentios la adresa institutiei, Universitatea isi rezerva dreptul de a-si apara drepturile legale in instanta de judecata".


Comentarii
raspunde
Santajistii vor primar
20/05, 10:58, postat de Miron
Ciuhodaru este reprezentantul intereselor bzi. Ghiocel asantajesei il sustine ca sa puna mina pe oras. Niste nemernici ordionari pusi numai pe capatuiala! Daca Ciuho este asa de interesat de salvarea Iasiului de ce nu condamna public politica de santaj a bzi?
raspunde
RE: RE: RE: bzi-ziarul e santaj
19/05, 14:44, postat de brancarddieru'sef
Magda OLTEANU sa traiasca....ea este capula tot ce misca in spitale...daca esti cu mine bine iti iau halatu de pe tine:)))
raspunde
RE: RE: bzi-ziarul e santaj
19/05, 10:54, postat de Moi
O matracuca de la bzi, poreclita vrajitoarea nesatula, umbla rin spitale si ii santajeaza pe medici sa plateasca publicitate. Cine plateste, pictat frumos in ziar. Cine nu plateste, este facut in toate felurile. Am un coleg care a dat-o pe matracuca afara din birou, dupa ce il mai jumulise de bani de cateva ori. Finalul? I s-a inventat o poveste ca isi inseala sotia, ca le culca pe asistentele sale, prostii de acest gen. Mi-e scarba organica de bzi
raspunde
RE: bzi-ziarul e santaj
18/05, 22:29, postat de POP
Atunci doctorii care isi fac publicitate in  BZI platesc taxa ca sa nu scrie ziarul nimic de rau despre ei?ca asta se intelege
raspunde
RE: bzi-ziarul e santaj
17/05, 18:18, postat de cine stie
e limpede ca in Ziar nu intervin cititorii isterici de pe BZI... rudimentele alea grobiene dupa chipul si asemanarea lacatusului mecanic ajuns mogul de presa inconjurat de analfabeti submediocri precum mincinosul de Boacna
raspunde
bzi-ziarul e santaj
17/05, 17:14, postat de cititor
Este binecunoscuta pozitia ziarului de santajisti bzi. Daca nu dai taxa de protectie la tiganoiul si puradeii sai te picteaza in fituica lor care si asa nu e cumparata de nimeni. Si-au pus reclama la mallul din Tudor ca au nu stiu cate milioane de vizitatori. Isi culeg clientii de pe siteuri porno si apoi spun ca iesenii ii citesc :)). Cei din publicitate ii ocolesc pentru ca profilul cititorului de bzi este needucat, avid de informatii otv-iste inventate si exagerate))
raspunde
RE: Pt. Umf-isti
17/05, 15:57, postat de Cine stie
Stiu sigur de la contabilitate: firma lui Ciureanu nu a incasat de la UMF nici macar 1 leu si nu a organizat nici un eveniment al universitatii
raspunde
Pt. Umf-isti
16/05, 13:50, postat de un observator
Stimabililor de la UMF Iasi...
Da, nu credeti in zicala ca " nu iese fum...fara foc"?
Ei...ce spuneti...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu