marți, 11 ianuarie 2011

Adomniței a cerut furnizorilor de utilități să taie apa, curentul și gazul la sediul BZI. Imediat Ghiocel & co îl spurcă pe șeful CJ apoi anunță că „ziarul nu se închide”


Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi a cerut furnizorilor de utilităţi să întrerupă prestarea serviciilor către clădirea ocupată în ultimii ani de ziarul de şantaj Bună Ziua Iaşi dar care a revenit, în instanţă, la CJ.
Acuzaţia e lansată chiar de BZI, "ziar" ce-l umple de înjurături pe şeful CJ, evident fără a-i da prilejul să se apere de şuvoiul de calomnii. Într-un ciudat acces de sinceritate, BZI anunţă apoi că într-adevăr are probleme mari în justiţie -"Adomnitei a deschis in instanta procese de evacuare a ziarului. Aceste procese nu s-au finalizat. De altfel intr-unul din procesele in care instanta a decis in favoarea CJ ulterior magistratii au decis suspendarea executarii silite. Acest proces se refera la eliberarea spatiului". 

Apoteotic, BZI admite apoi că nu va mai face mulţi purici în clădirea din Copou ocupată ilegal de vreo doi ani - "ii asiguram pe cititori ca BZI nu se va inchide".
Şantajul BZI a funcţionat ceas la alţi şefi de CJ
Povestea sediului BZI e simplă: în 1999 şeful liberal al CJ de-atunci, Vladimir Tănăsoiu, ceda şantajiştilor de presă şi le dădea gratuit un spaţiu în Copou. Contractul prevedea obligaţii formale pentru BZI, niciodată însă respectate.
În 2000 şef al judeţului a devenit Lucian Flaişer, cel care a închis ochii apoi 8 ani la toate golăniile făcute de Ghiocel Asimionesei & co. În 2008 şef la CJ a devenit Constantin SImirad, personaj porcăit îngrozitor până atunci de şantajişti - "groh", "obsedat sexual", "libidinos", "moş decrepit" ş.a. Cum-necum, Simirad a acceptat să nu îi evacueze pe cei care ocupau o clădire a CJ fără să fi achitat nici măcar obligațiile de doi lei asumate până atunci. Drept răsplată, "porcul impotent" a devenit "reputatul profesor universitar".
Cum în vara lui 2012 şefia CJ a fost câştigată de Cristian Adomniţei, BZI a încercat să rezolve în forţă relaţia cu acesta: a scris că Adomniţei umblă "beat mangă" prin judeţ şi "se pişă ţăranii în cpaul său", plus o sumedenie de alte mizerii tipice lui Ghiocel Asimionesei. Numai că Adomniţei nu e nici Simirad, nici Flaişer, nici Tănăsoiu, aşa că a cerut ferm evacuarea BZI din spaţiul din Copou plus recuperarea unor datorii de aproape 600.000 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu