joi, 27 ianuarie 2011

PALAS ţine în braţe un infractor - anunţă ziarul de şantaj

În ciuda sumelor fabuloase băgate de dezvoltatorul PALAS în buzunarul lui Ghiocel Asimionesei şantajistul de presă tot dinamitează megaafacerea din spatele Palatului Culturii.
"Ziarul" patronat de Asimionesei a anunţat miercuri că la PALAS s-a cuibărit "un infractor", în fapt un afacerist ce nu a acceptat să plătească taxă de protecţie către BZI. Ca să fie mai convingător şantajul, BZI publică fix în deschidere ediţiei "ştirea" că "infractorul" în cauză patronează cafeneaua Regato "într-un important centru comercial din Iaşi". Oricine dă un simplu click pe google cu numele respectivei cafenele descoperă că "infractorul" s-a cuibărit în PALAS, amănunt pe care, evident, BZI îl cunoştea dar nu s-a sinchisit de el.

Alte dinamitări ale BZI în PALAS
Disperat probabil pentru că nu prea mai are pe cine să şantajeze, BZI a tot atacat în ultima vreme afaceri din PALAS. A acuzat ba hipermarketul de acolo, ba locul de joacă, ba o pizzerie, ba o altă cafenea, indiciu clar că foamea e mare la şantajiştii de presă. Atât de mare încât nici măcar taxa de protecţie uriaşă plătită de firmele lui Iulian Dascălu (la un moment da se achitau 180.000.000 lei vechi lunar) nu mai protejează PALAS-ul de lăturile BZI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu