joi, 6 ianuarie 2011

Ce disperare pe mogulul şantajului: Ghiocel Asimionesei şi-a luat sluga de încredere de la BZI şi a arat cu Mercedesul personal noroaiele din judeţ pentru a-i fura câteva voturi baronului PNL Iaşi



Disperat că Relu Fenechiu ar putea bate recordul la procentul cu care vor fi aleşi viitorii parlamentari, mogulul şantajului de presă a recurs la gesturi incredibile.
Patronul BZI a luat cu el câteva slugi de la ziarul de şantaj, în frunte cu rău famatul Constantin Mazilu, şi s-a pus pe arat noroaiele din colegiul lui Relu Fenechiu.Planul lui Ghiocel era să meargă la primarii de comune din acel colegiu pentru a-i ameninţa în stilul său caracteristic cerându-le să nu-l mai susţină pe Fenechiu. Imediat în spatele său urmau să apară slugile de la BZI care împrăştiau mii de "ziare" în care, evident, Fenechiu era înjurat ca la uşa cortului. 

Numai că "iarna nu-i ca vara" şi nici Fenechiu nu e PDL-ist. Iar ce a urmat a fost un bâlci în care Asimionesei a jucat extrem de convingător rolul de prostul satului.
Eforturi anulate de liberali şi de vreme
În noaptea de marţi spre miercuri Ghiocel şi-a pus oamenii să împartă "ziare" prin Tomeşti şi Holboca, dar intervenţia energică a oamenilor lui Fenechiu, care au confiscat toate fiţuicile şantajiştilor de presă, a anulat prima şarjă. 
Întărâtat de acest eşec, miercuri dimineaţă Ghiocel s-a urcat în Mercedesul personal şi a plecat în judeţ să coordoneze campania de defăimare a lui Fenechiu. Prima oprire a fost şi ultima. Asimionesei şi-a dus caravana spre Aroneanu. După o jumătate de oră de tatonări la adresa primarului, acesta din urmă (fost PDL-ist actual liberal) şi-a pus oamenii să-i ia la "trei păzeşte" pe şantajiştii de presă. Fugăriţi de săteni, Asimionesei & co au căutat scăparea spre Rediu, numai că GPS-ul de pe Mercedesul lui Ghiocel nu a ştiut că vine iarna.Aşa că drumul pe care a apucat Asimionesei s-a dovedit foarte repede a fi o capcană de zile mari, limuzina de 100.000 de euro fiind îngropată în noroaie. 
Nervos la culme că stă în frig şi în noroi iar Fenechiu scapă, Asimionesei i-a înjurat cumplit pe primarul de Aroneanu şi pe însoţitorii acestuia, amenințând pe toată lumea că "vă arăt eu. Nu ştiţi cu cine vă puneţi". Sătenii însă nu s-au sinchisit, oamenii distrându-se teribil văzând cum stă blocat în noroi ditamai "mogulul".
Când zâmbetele s-au mai potolit în zonă a ajuns şi un consilier al lui Fenechiu, însoţit de un prieten care avea un pui de câine. Asimionesei s-a isterizat instantaneu ţipând de răsuna dealul: "să vină poliţia, Fenechiu pune câinele pe mine". 
Anticipând probabil ţigănia, consilierul lui Fenehciu a filmat însă toată scena, predând apoi poliţiştilor înregistrarea. De altfel Poliţia a fost scăparea lui Ghiocel. La cererea agenţilor de la postul din Aroneanu, câţiva săteni au aceptat să ajute la scoaterea din noroi a limuzinei de 100.000 de euro. Se lăsase deja seara iar campania mizerabilă a lui Asimionesei dăduse un chix mare. 
Surse din PNL susţin că această tactică de calomniere a lui Relu Fenechiu este "exclusiv opera lui Ghiocel. 100% nu au nici o implicare ARD-ul şi PPDD-ul". Aceleaşi surse au precizat că se aşteaptă ca Asimionesei să reia joi campania de împrăştiere pe la ţară a "ziarelor" antiFenechiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu