vineri, 7 ianuarie 2011

A mâncat și băut gratis apoi s-a apucat să-i înjure pe cei care i-au făcut cinste

"Domnule Redactor Șef al Publicației „Bună Ziua Iași”, În virtutea dreptului la replică, vă transmitem spre publicare punctul de vedere al Consiliului Județean Iași cu privire la informaţiile apărute în articolul „Adomniței cheamă aleșii la chiolhan”, publicat în data de 17 decembrie 2013.
În articolul amintit se afirmă faptul că, după ședința Consiliului Județean de vineri, 20 decembrie, atât consilierii județeni, cât și angajații instituției, „se vor bucura de o masă bogată” plătită din bani publici. Informația furnizată de dumneavoastră este falsă, dezinformând, voit, cititorii publicației pe care o reprezentați. Menționăm că evenimentul la care faceți referire este o petrecere a angajaților și a consilierilor județeni, fiecare dintre aceștia plătind, din propriile resurse financiare, suma stabilită în acest sens.
Vă reamintim faptul că la petrecerea de anul trecut (2012) inclusiv un angajat al publicației „Bună Ziua Iași”, care este și autorul materialului la care facem referire, a participat la petrecerea organizată de Consiliul Județean. Așadar, era cunoscută pentru domnia sa, și implicit pentru conducerea publicației, modalitatea de plată pentru acest eveniment.
Considerăm că articolul face parte din seria de calomnii pe care publicația dumneavoastră le propagă începând cu luna iunie a anului 2012 și nu face cinste breslei jurnaliștilor.
Pentru corecta informare a opiniei publice, vă solicităm să publicaţi acest drept la replică reafirmându-ne, în acelaşi timp, disponibilitatea de a vă furniza toate informaţiile care sunt de interes public", se arată intr-un comunicat de presă al Consiliului Județean Iași.
(Sursa Foto: Facebook)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu