sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Doi foşti angajaţi BZI sunt obligaţi să achite înjurături ale lui Ghiocel Asimionesei la adresa lui Dănuţ Prisecariu


Tribunalul Iaşi a decis recent să respingă recursurile jurnaliştilor Tudor Leahu şi Ionel Iloae care pe vremea când lucrau la cotidianul Bună Ziua Iaşi au scris un material calomniator la adresa omului de afaceri Dănuţ Prisecariu.
În octombrie 2010, cei doi au publicat textul “WC-ul lui Dănuţ Prisecariu, executat silit de Finanţe”, începutul articolului fiind următorul: “Spusa de-a dreptul, ca din popor, "Danut Prisecariu este in rahat pana la gat", "Danut Prisecariu a ajuns de tot rahatul" • Finantele au scos la licitatie pana si WC-ul detinut de una dintre firmele controlate de patronul de la Tele M • Reticenti, pentru ca nu stiu daca il vor primi igienizat sau asa cum a fost el folosit, oamenii de afaceri nu s-au inghesuit sa liciteze pentru WC. Magnat si mic mogul de Targul Iesilor, Danut Prisecariu, patronul de la Tele M, a ajuns subiect de bancuri. De ce? Pentru ca una dintre firmele pe care le controleaza nu si-a platit datoriile la stat, iar Finantele, pentru a recupera banii, i-au scos la vanzare WC-ul. Spusa de-a dreptul, ca din popor, "Danut Prisecariu este in rahat pana la gat" sau "Danut Prisecariu a ajuns de tot rahatul". Norocul lui ca izmenele, adica lenjeria intima, nu sunt de patrimoniu... al firmei, nu national! Cum au ajuns Finantele sa execute WC-ul celebrului om de afaceri iesean? N-au gasit altceva, in afara de alte bunuri, iar datoria adunata la bugetul de stat este cam mare.”
În prezent Iloae lucreaza la săptămânalul 7est, iar Leahu este şomer după o încercare nereuşită de editare a săptămânalului Atac de Iaşi. El mai este obligat să achite 10.500 de lei împreună cu un alt fost coleg primarului Gheorghe Nichita, rezultat al unui alt proces de calomnie. În acest caz sentinţa nu este definitivă. (I.C.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu