joi, 27 ianuarie 2011

Bombă: Ghiocel Asimionesei recunoaşte oficial că e "un infractor"

Patronul sinistrei publicaţii de şantaj Bună Ziua Iaşi recunoaşte chiar în fiţuica sa că e "un infractor". Să nu credeţi însă că pe Ghiocel Asimionesei l-au apucat mustrările de conştiinţă. Nu, recunoaşterea calităţii de infractor este făcută din pură prostie, acesta fiind şi motivul pentru care totul e postat chiar pe prima pagină a fiţuicii de şantaj.
Cât de mare e prostia celor de la BZI
În data de 20 noiembrie BZI deschidea ediţia cu un atac mizerabil la adresa unor afacerişti care nu au înţeles să achite taxa de protecţie către şantajiştii de presă. Pentru a fi mai convingători, Ghiocel & co au anunţat încă din titlu că ţinta este "un infractor". Ce este "un infractor" potrivit BZI? Iată răspunsul şantajiştilor: "un individ condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare"
Dar patronul BZI, Ghiocel Asimionesei, este condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, condiţionată de un termen de încercare de cinci ani, pentru şantaj în formă continuată. Deci dacă un condamnat la doi ani cu suspendare e "infractor", Ghiocel cu cei trei ani de închisoare în portofoliu cum este? Respectând logica celor de la BZI e clar că Asimionesei este un infractor şi mai mare.
Iată deci care este cea mai mare dezvăluire a BZI-ului din toată istoria sa sinistră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu