vineri, 7 ianuarie 2011

Primii liberali şi social-democraţi care i-au îngropat public pe Fenechiu şi Nichita

comportă de parcă şefii lor politici - Relu Fenechiu respectiv Gheorghe Nichita - ar fi deja morţi şi îngropaţi. Deputaţii Costel Adăscăliţei, Sorin Iacoban şi Costel Alexe, alături de şeful Direcţiei de Sport, Ciprian Paraschiv, n-au nici o jenă să anunţe oficial că ei dau bani şantajiştilor de la BZI.
Asta în condiţiile în care ştiu foarte bine ce tsunami de lături au vărsat şantajiştii de presă în capul lui Fenechiu şi Nichita.
Convinşi, probabil, că şefii de partid nu au ce să le facă, cei 4 "croitoraşi" au cotizat cu 3, 4, 5 şi 15.000.000 lei vechi la buzunarul BZI. Oficial banii se duc în contul unui ONG - Fundaţia UNPL - controlat de Ghiocel Asimionesei, singurul patron ieşean de presă condamnat penal pentru şantaj (vezi AICI).
De parcă nu era suficientă sfidarea, şeful direcţiei de Sport se laudă şi pe reţelele de socializare că el dă bani la BZI, popularizând acţiunea şantajiştilor. Bravada lui Paraschiv apare fix în ziua în care ziarul de şantaj îl umplea încă o dată de lături pe şeful PNL Iaşi, partid ce-l susţine în funcţie pe şeful direcţiei judeţene de Sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu